logo

Szakácsok ügyviteli feladatai

A könyv a szakács- és szakácstechnikus tanulók számára készített tankönyv sorozat része.
4 200 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

 A középpontban a munkahelyen is hasznosítható pénzügyi-anyaggazdálkodási tudás elsajátítása áll, a könyv végigvezet azon, hogy hogyan kalkuláljuk a nyersanyagköltséget, rendeljünk árut, rendezzük a beszállító számlát, mérjük ki az alapanyagokat, és a leltár során miként mérjük fel a meglévő készletet.
Számos ábra és fotó mellett műveltető, fejezetközi feladatok és a megszerzett tudás ellenőrzésére alkalmas zárófeladatok is találhatóak benne.

A nyomtatott könyvhöz  online elérhető verzió is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát kiegészítő fotókkal és érdekességekkel, mindez olyan oktatási platformokba is beilleszthető, mint például a Google Classroom vagy a Moodle.

A kötet tartalma:

  1. Matematikai műveletek
  2. Beszerzés, árurendelés
  3. Áruátvétel, raktározás
  4. Vételezés
  5. Árképzés
  6. Bizonylatolás
  7. Készletgazdálkodás
  8. Elszámoltatás
  9. Digitális ügyvitel 
Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 9786155720703
Méret: B/5
Oldalak száma: 168
Kiadó: Szega Books
Kiadás éve: 2023
Könyv nyelve: magyar
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp