logo

Szakács leszek IV.

Szakács- és szakácstechnikus tanulók számára készített könyvsorozat negyedik, befejező része.
5 200 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A sorozat utolsó kötetében sorra kerülnek az eddig  még nem ismertetett ételcsoportok, valamint külön fejezetek szólnak a tálalásról, a menütervezésről és a rendezvények büfékínálatának összeállításról is.

Ezzel a befejező kötettel érhetik el a szakácstanulók azt az alapvető szakmai szintet, amely a sikeres pályakezdéshez szükséges. 

A nyomtatott könyvhöz annak online elérhető verziója is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát kiegészítő fotókkal és érdekességekkel, és olyan oktatási platformokba is beilleszthető, mint például a Google Classroom vagy a Moodle.

 

A kötet tartalma:

A hidegkonyha alapjai

A hidegkonyha ételtípusai

Reggeli ételek

Kenyérfélék, éttermi tészták, desszertek

Tálalás

Menütervezés és a büfékínálat kialakítása

Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 9786155720888
Méret: B/5
Oldalak száma: 224
Kiadó: Szega Books
Kiadás éve: 2024
Könyv nyelve: magyar
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp