logo

Szakács leszek III.

A könyv szakács- és szakácstechnikus tanulók számára készített, négykötetes könyvsorozat harmadik része.
5 200 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A sorozat célja hogy az alapanyagokból kiindulva bemutassák a napjainkban alkalmazott ételkészítési technológiákat és azok fizikai, kémiai hátterét.  

A  harmadik kötetben az állati fehérjékkel, a húsok feldolgozásával és elkészítésével ismerkedhetünk meg.

A gazdagon illusztrált nyomtatott könyvhöz annak online elérhető verziója is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát kiegészítő fotókkal, érdekességekkel és receptekkel, és olyan oktatási platformokba is beilleszthető, mint például a Google Classroom vagy a Moodle.

A III. kötet tartalma:

1. A húsok szerkezete, összetétele és minősége

2. Húsok, húsrészek

3. A húsok átvétele, bontása, előkészítése és fűszerezése

4. Konyhatechnológiák

Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 9786155720871
Méret: B/5
Oldalak száma: 224
Kiadó: Szega Books
Kiadás éve: 2024
Könyv nyelve: magyar
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp