logo

Szakács leszek II.

Szakács- és szakácstechnikus tanulók számára készített, négykötetes könyvsorozat második része.
4 200 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A sorozat célja hogy az alapanyagokból kiindulva bemutassák a napjainkban alkalmazott ételkészítési technológiákat és azok fizikai, kémiai hátterét.  

A  második kötetben (az elsőhöz hasonlóan) a növényi alapanyagokhoz kötődő technológiák vannak túlsúlyban

A gazdagon illusztrált nyomtatott könyvhöz annak online elérhető verziója is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát kiegészítő fotókkal, érdekességekkel és receptekkel, és olyan oktatási platformokba is beilleszthető, mint például a Google Classroom vagy a Moodle.

 

A  kötet tartalma:

Gabonafélék, hüvelyesek és tészták technológiái

Alaplevek és ízkivonatok

Sűrítési eljárások, a mártások alapreceptjei

Levesek

Tartósítás

Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 9786155720659
Méret: B/5
Oldalak száma: 168
Kiadó: Szega Books
Kiadás éve: 2023
Könyv nyelve: magyar
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp