logo

Szakács leszek I.

A könyv szakács- és szakácstechnikus tanulók számára készített, négykötetes könyvsorozat első része.
4 200 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A sorozat célja hogy az alapanyagokból kiindulva bemutassák a napjainkban alkalmazott ételkészítési technológiákat és azok fizikai, kémiai hátterét.  

Az első kötet középpontjában a növényi alapanyagok és az elkészítésükhöz kapcsolódó technológiák állnak.  

A nyomtatott könyvhöz annak online elérhető verziója is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát kiegészítő fotókkal és érdekességekkel, és olyan oktatási platformokba is beilleszthető, mint például a Google Classroom vagy a Moodle.

A kötet tartalma:

  1. Alapok
  2. Élelmiszerismeret: növényi eredetű alapanyagok
  3. Zöldségek és gyümölcsök technológiái
  4. Kisszótár
Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 9786155720642
Méret: B/5
Oldalak száma: 168
Kiadó: Szega Books
Kiadás éve: 2023
Könyv nyelve: magyar
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp