logo

Pincér leszek I.

Pincér-vendégtéri szakember és a vendégtéri technikus tanulók számára készített kétkötetes könyvsorozat első darabja.
5 200 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A könyv az általános szakmai ismeretek elsajátítását segíti, az első fejezetben részletesen megismerhetjük a felszolgálás és a terítés szabályait, különös tekintettel a díszterítésre. Az értékesítés folyamata, az ajánlás és a felülértékesítés (upselling) a második fejezet kiemelt témái. A 3. fejezet a menük összeállításának szempontjait és a menüszerkesztés gyakorlati tudnivalóit veszi sorra. A  4. fejezetben az ételismereti tudnivalók következnek. Ezeket megtanulva megfelelő fogásokat ajánlhatunk vendégeinknek és megválaszolhatjuk készítési eljárásokra és összetevőkre, allergénekre vonatkozó kérdéseiket. 

Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 9786155720628
Méret: B/5
Oldalak száma: 224
Kiadó: Szega Books
Kiadás éve: 2023
Könyv nyelve: magyar
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp