logo

Ételkészítés alapjai

4 200 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A könyv 2021 nyarán jelent meg, a 2020-ban megjelent programtantervek, illetve képzési és kimeneti követelmények alapján készült az ágazati alapoktatás számára. 

Azt a célt szolgálja, hogy a tanulók megismerkedjenek a konyhai munkával: hogyan kell viselkedni a munkahelyen, mit kell tudni a termelőtér helyiségeiről, eszközeiről, a felhasznált alapanyagokról és ételkészítési technikákról.

Az egyes fejezetekben rendre előkerülnek a vonatkozó élelmiszer-biztonsági tudnivalók is.

A könyv illusztrációival, szakmai párbeszédeivel és érdekes információival szólítja meg a diákokat.

Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 978 615 5720 46 8
Méret: B/5
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kiadó: Szega Books
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp