logo

Mit tartalmaz a TERC-ETALON komplex csomag?

Összegyűjtöttük mindazokat a funkciókat, amiket komplex csomag előfizetéssel igénybe vehet a rendszer alapszolgáltatásain felül.
Ha kihagytunk valamit, a komplex csomag azt is tartalmazza :)

Alapszolgáltatások

Az ÖN adattár több mint 300.000 tételének elérése, az összes tétel információ hozzáférése - munkafolyamatok, ártörténet, gyártói adatok, normaidő és anyagár.

A szakma által elismert, évtizedek óta használt, folyamatosan fejlesztett tételek, normák gyűjteménye az építőipar minden szegmensére a földmunkától kezdve az energiahatékony építési technológiákig.

Saját tételek készítése, módosítása, komplex tételek összeállítása.

Akár ÖN adattári tételt felülírva, akár teljesen egyedi munkafolyamatot leírva több saját adattár is létrehozható. A komplex tételek meggyorsítják a költségvetés készítést az összefüggő mennyiségű tételek összekapcsolásával.

Rengeteg költségvetés szerkesztő funkció - csoportos módosítás, tételcsere, átárazás.

Az összeállított költségvetésben szereplő tételek árait egyszerre, akár %-os felszorzással is módosíthatja, másik költségvetésből egyszerűen másolhat tételeket. A tételcsere funkció pedig pl. a törölt tételek kiváltását segítheti.

Excel fájlok beolvasása - ÖN tételszámok beazonosítása, árazása.

A kapott excel ajánlatkérések importálási lépéseit videós bemutató anyagokkal is segítjük elsajátítani, ami után a  beazonosított tételek árazása már néhány másodperc alatt elvégezhető.

Elkészült költségvetések lementése személyre szabható PDF és Excel fájlként.

Az összesítő oldalak beállítása után az export funkció a költségvetés letöltését biztosítja a további felhasználáshoz. Létrehozhatunk árazatlan változatot, beállíthatunk egyoszlopos, vagy akár 3 ársoros megjelenítést is.

 

És még

 

Költségvetésben összegyűjtött ÖN erőforrások mennyiségi listázása - "bevásárlólista"

 ÖN tételárak elérése és árazása akár 2006-ig visszamenőlegesen.

A 2006-tól félévente, majd negyedévente frissített ÖN adattár minden régi tételét, árátm gyártóit. Ezzel segítve az árszakértők munkáját.

Tételek normahátterének - összetevőinek megtekintése, árainak módosítása

A tétel összetevőket egységre jutó szükségletei, normái alapján csak az ÖN adattárban találhatja meg. Az erőforrások lehetnek anyagok, gépek, de akár szakmák is.

Költségvetésben összegyűjtött ÖN erőforrások mennyiségi listázása

Az erőforrás kigyűjtés segítségével egy ún. "bevásárlólistát" állíthatunk össze, hiszen azonnal megkapjuk a költségvetésben szereplő tételek mennyiségeihez az anyag, gép és szakmai szükségleteket. A szakmai időráfordítások segíthetnek az ütemezésben is. 

Költségvetés tételeinek összehasonlítása az ÖN adattár jelenlegi adataival

A funkció segítségével ellenőrizhetjük költségetésünk ÖN megfelelőségét. Az időközben törlésre, módosításra, szöveges és ár módosításra került tételek azonnal észrevehetők.

Költségvetések összehasonlítása

Visszakapott árazott költségvezések összevetését is elkészíthetjük, ahol szöveg, ár és egyéb tételinformáció szerinti kimutatást is kaphatunk az eredményről.

Tender modul - egy pályázat életútja

Lebonyolíthatunk egy pályázatot az ajánlatkéréstől, konzultációs időszak, borítékbontási határidő beállításával, ajánlatkérő tender letöltési lehetőségeivel, a nyertes pályázat kiértékelésével együtt.

Bemutatkozik MIA a TERC-ETALON Chatbotja

Igaz még betanulási szakaszban van, de már most sok hasznos választ kaphatunk tőle amikor ügyfélszolgálati munkatársaink nem elérhetők, pl. hétvégén.

 

 

 

Ne hagyja ki őszi akciónkat!

Akciós Havi Komplex Csomagunkat most 60% kedvezménnyel, 19 550 + áfa összegért vásárolhatja meg 

2024. szeptember 19. és október 11. között. Részletek:

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp