logo

Automatikusan generált fájlnevek felismert vonalkódok alapján

A dokumentumok digitalizálása során sokszor van szükség automatizmusok beépítésére a folyamatokban, hogy ezzel a kapott eredmény áttekinthetőbb, visszakereshetőbb stb. legyen.

Többek között egyik ilyen lehetőség az automatizálásra, hogy a szkennelés során keletkező fájlok neveit a felismert vonalkódok tartalma alapján állítjuk elő.

Az Avision szkennerekkel együtt érkező Avision AVScan X alkalmazás magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, melyben kiválaszthatjuk, hogy a dokumentum mely részén találhatók a felismerendő vonalkódok.

Kiválaszthatjuk, hogy milyen típusú vonalkódokat szeretnénk felismerni, melyek lehetnek egy-és kétdimenziós vonalkódok egyaránt.

 

Ha például a szkennert egy postabontóban használjuk, akkor akár azt is beállíthatjuk, hogy a borítékok, valamint azok tartalma a beolvasás során automatikusan külön mappákba kerüljenek, anélkül, hogy a szkenner operátornak bármit is közbe kellene avatkozni.

A felismert vonalkódok használhatók a dokumentumok automatikus szeparációjára is, ami azt jelenti, hogy minden egyes beolvasott oldal képét azonos mappába tárolja le a szoftver mindaddig, amíg nem érkezik egy újabb vonalkódot tartalmazó oldal, ami alapján automatikusan új mappát fog nyitni és a következő oldalak képét már abba a könyvtárba fogja letárolni.

 

 

Tekintse meg az Avision szkennereket kínálatunkban, melyek segítségével ezek a lehetőségek beállíthatók.

Avision szkennerek.

scrollUp