logo

2024. július 1-jétől vásárolhatók a TERC V.I.P. SILVER365 és GOLD365 licencek

Mint ahogy azt már korábban jeleztük, 2024. július 1-jétől az új TERC V.I.P. licencek haladva a kor követelményeivel új konstrukcióban, az eddigi öröklicenc helyett előfizetéses rendszerben érhetők el.

2024. július 1-től a TERC V.I.P. licencek  SILVER365 és GOLD365 verzióban kerülnek forgalomba (a korábbi BRONZ változat megszűnik). A programverziók változatlan funkciókészlettel, egy éves (365 napos) előfizetési rendszerben rendelhetőek.

Az előfizetési idő alatt mindig a legfrissebb adattár, árak és szoftververzió használható. Megmarad a hardverkulcsos védelem, így a szoftverek aktiválást követően akár „offline” – Internet nélkül is működnek.

 

Miért jobb az előfizetési rendszer?

Az előfizetési rendszerben alacsonyabb induló költséggel használhatjuk az adott verzió összes funkcióját, ráadásul mindig a legfrissebb árakkal, tételekkel. Nem kell külön frissítéseket vásárolni, nem lesznek kompatibilitási gondok. Az előfizetési díj a terméktámogatást is tartalmazza, így probléma, kérdés esetén kérheti ügyfélszolgálatunk segítségét. Az előfizetési díj jól tervezhető, rugalmas, az éppen aktuális felhasználók számához igazítható, nem kell kifizetni egy licenc árát „örökre”, ha csak egy projekthez kell. További kedvezmény, hogy meglévő előfizetés mellé vásárolhat törtidőszakra előfizetést (egyszerre fognak lejárni a licencek) illetve, ha előfizetését a lejárat előtt megújítja, akkor ezt az aktuális árhoz képes 10% kedvezménnyel teheti meg!

Mi az előfizetési rendszer hátránya?

A jogosultság lejáratát követően a program nem indul el, költségvetéseihez nem fér hozzá.

Kiket érint a változás?

A változás az új felhasználókat érinti, azokat akik még nem rendelkeznek programrendszerrel. A már V.I.P. licenccel rendelkező ügyfeleink, amennyiben a legfrissebb verzióval rendelkeznek, meglévő programjuk mellé továbbra is vásárolhatnak hardverkulcsot.

 

 

Előfizetések árai

 

Verziók részletes összehasonlítása

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp